22. kolo
27.01.2019 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zápas mezi Toulouse a Angers gól neviděl

A to i přesto, že se na Stadium Municipal kopaly hned dvě penalty. Ve výsledku můžou být zklamanější hosté, kteří zatím stále hledají jak stabilnější formu, tak kvalitního střelce.

SCO začali toto střetnutí velice nebojácně a za svou aktivitu byli odměněni už ve 4. minutě pokutovým kopem, protože Christopher Jullien fauloval Flaviena Taita. Provedení Stéphana Bahokena sice nebylo z nejhorších, avšak Baptiste Reynet stejně dokázal přízemní střelu pravačkou konečky prstů vytáhnout na tyč.

V závěru první pětačtyřicetiminutovky nejprve Romain Thomas hlavičkoval těsně vedle, a pak přinutil domácí jedničku k dalšímu výtečnému zákroku. Po změně stran tribuny ztichly, když výborně hrající Tait orazítkoval břevno. TFC se probralo de facto až po nějakých sedmdesáti minutách hry.

Rozhodčímu Hamelovi neuniklo, že Thomas nenačasoval optimálně svůj skluz proti Mathieuovi Dossevimu, a "pětka" se tudíž kopala i na opačném pólu hrací plochy. Max Gradel se do míče opřel, jenže ho poslal do ideálního prostoru pro brankáře. Ludovic Butelle proto mohl vyrážet na horní síť.

Reprezentant Pobřeží slonoviny proměnil v úterý v Coupe de France při vítězném zápase proti Remeši jak penaltu v řádné hrací době, tak při následném penaltovém rozstřelu. Teď ale selhal, což se mu přihodilo naposledy v srpnu, když se jeho tým popasovával s Nimes Olympique.

Partii s Angers mohl kapitán TFC rozhodnout hned v následující minutě, kdyby ovšem jeho pokus levačkou nezachraňoval na brankové čáře Vincent Manceau. Družina Alaina Casanovy tak připisuje osmou remízu a za týden věří, že se na Stade Louis II v Monaku podaří uhrát všechny tři body. Na Moulinův výběr čeká v poměrně důležitém utkání Dijon.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele