13. kolo
10.11.2018 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Toulouse FC - Amiens SC 0:1

Toulouse pokračuje v hodně mizerných výkonech a ani domácí prostředí stadionu Municipal mu nepomohlo. Všechny tři body si totiž odvezl ještě větší outsider, kterým bylo Amiens. O jeho výhru se jedinou trefou utkání postaral Alexis Blin.

Domácí Toulouse bylo jasným favoritem a proti 18. týmu tabulky nemělo mít žádné problémy se prosadit. Jenže Amiens ho zaskočilo svou efektivitou. Aktivnější samozřejmě byli domácí a velmi brzy se málem dostali do vedení. Max-Alain Gradel se dostal k míči a prošel s ním až do zakončení, jenže v něm selhal a napálil jen tyč!

Hostující brankář Régis Gurtner byl ostatně velkou hvězdou hostí, protože o chvíli později si poradil s dalším průnikem Gradela a následně i s dorážkou z bezprostřední blízkosti! Domácí v těchto fázích utkání naprosto dominovali a Amiensu se vůbec nedařilo založit nějakou výraznější akci. Na zadní tyči si po rohovém kopu naskakoval na míč Manu García, ale nedokázal míč dostat do brány. Právě díky převaze domácích byla 28. minuta šokem.

Amiens tahal po většinu dosavadního času za kratší konec, ale stačila mu jediná povedená akce. Tu táhl Alexis Blin, který si míč po rychlé kombinaci navedl na střelu a zamířil nechytatelně po zemi k tyči! Brankář Baptiste Reynet skákal k tyči zbytečně - 1:0 pro hosty.

Od té doby se prakticky až do konce utkání dostalo Amiens pod tlak. Brankář Régis Gurtner byl volán "do zbraně" stále častěji a námaha Toulouse nepolevovala ani po změně stran. Po hodině hry vypálil velmi zajímavě záložník Ganso, jenže jeho rána prosvištěla jen těsně vedle tyče!

V 66. minutě předvedli domácí velmi rychlou kombinaci a centrovaný míč dokázali hostující obránci odvrátit jen na území penalty. Tam si seběhl Max Gradel a nemýlil se. Zatímco domácí slavili, sudí dostal pokyn od videorozhodčího, že se jednalo o ofsajd, takže gól odvolal! A když deset minut před koncem utkání veterán Mathieu Dossevi zamířil ve velké šanci mimo, bylo o výsledku rozhodnuto. Slavit mohl outsider.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele