25. kolo
17.02.2019 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Remeš neprohrála podeváté v řadě a Rennes dokonce porazila 2:0

Remeš natáhla svojí sérii neporazitelnosti už na devět zápasů a v nedělním utkání si za tři body poradila s Rennes. Nováček soutěže je na míle vzdálen sestupovým příčkám a naopak se čím dál více přibližuje evropským pohárům.

Utkání výrazně ovlivnila rychlá branka, která předurčila jeho další směřování. Již ve 3. minutě předvedla Remeš rychlou akci a uprostřed vápna zůstal osamocený Boulaye Dia, který prakticky na penaltě nedal Koubkovi žádnou šanci. Hosté pak sice kombinovali, ale to byla přesně voda na remešský mlýn. Domácí vyčkávali na brejky a po jednom z nich musel zasáhnout Koubek, který vychytal Dingomého nebezpečnou střelu.

Rennes sice kontrolovalo hru, drželo balón a hledalo skulinky v domácí obraně, jenomže v koncovce nebylo vůbec nebezpečné. Remeš se nikam nehnala, hlídala si těsný náskok a nechala hosty vymýšlet.

A když už domácí zahrozili, stálo to za to. V 57. minutě se poprvé představil publiku střídající Arber Zeneli, jehož ránu Koubek vyrazil na tyč. Dvacet minut před koncem sehrála Remeš další z brejků a proměnila ho ve druhý gól. Zeneli rozdal balón do strany na Rémiho Oudina, který tvrdou střelou pod břevno překonal Koubka a tím bylo vymalováno. Rennes nepředvedlo v Remeši optimální výkon a z regionu Grand Est se vrací bez bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele