16. kolo
05.12.2018 19:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Nimes udeřilo v nastavení, Caen pozdní vyrovnání nepomohlo

Nimes potvrdilo, že má výtečnou formu, a od začátku listopadu si připsalo už své páté vítězství z posledních šesti utkání, včetně toho z Ligového poháru. Na půdě Cean to ale byla velká divočina. Protože tři body na jeho stranu přisoudil Loïck Landre až v samotném nastavení, a to přitom domácí těsně předtím srovnávali pro ně nepříznivý stav.

Hostům evidentně vůbec nevadil náročný program, jaký museli absolvovat v posledních dvou týdnech. I přesto, že to pro ně byl již čtvrtý zápas během pár dní, zvládli ho i napočtvrté vítězně. Caen naopak potvrdilo, že ani náhodou není v optimální pohodě, a sestupovému pásmu je nebezpečně blízko. Naposledy slavilo tři body na konci září.

Olympique vstoupil do utkání velmi dobře a již v 18. minutě se radoval z vedení. Ferri ze středu pole přihrál na hranici šestnáctky na Bozoka, ten následně vyškolil obránce Guilberta, jemuž nasadil housle, a z blízkosti pak neměl problém přesně zacílit. Navýšit náskok mohl o pár chvil později Bobichon, jeho pokus ovšem po zemi zamířil kousek vedle.

SMC v prvním dějství zahrozil snad jen jednou jedinkrát. Na zadní tyči se objevil Oniangué, jenže ten v krkolomné pozici a z těžkého úhlu hlavou trefil jen brankovou konstrukci. Ani ve druhé půli přitom domácí v ofenzívě nijak nezářili. Svůj druhý gól naopak mohl přidat na své konto Bozok, nicméně jeho přesný zásah nemohl být uznán kvůli ofsajdu.

O všem podstatném se rozhodovalo až v závěrečných minutách. Caen se podařilo prosadit v minutě devadesáté, to když centr z přímého kopu od Fajra zužitkoval hlavou Oniangué. Ovšem poslední slovo si nakonec vzali hosté. Savanierův pas ze standardky propadl až k náhradníkovi Landremu, jenž uklidil balón ve skluzu do sítě.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele