7. kolo
26.09.2018 19:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

SM Caen - Montpellier HSC 2:2

Remízou 2:2 skončilo nesmírně zajímavé utkání mezi Caen a Montpellierem. Domácí sice rychle vedli, ale hosté dokázali výsledek otočit. Nicméně z vedení se dlouho neradovali a konečné slovo měl při vyrovnávací brance Yacine Bammou.

V závěru zápasu ještě uviděl hostující Hilton červenou kartu, ale to už vliv na výsledek nemělo. Domácí vstoupili do zápasu jak nejlépe mohli a v 10. minutě už vedli 1:0. Obrana Montpellieru odvrátila dlouhý centr jen k nohám Khaouiho, který parádní ranou k tyči rozjásal domácí publikum. Následně byly k vidění dvě šance na obou stranách. Nejprve Beauvue nenašel recept na Lecomteho a na druhé straně pomohla Sambovi tyčka.

Montpellier srovnal stav ve 37. minutě, kdy si naskočil na rohový kop Andy Delort a hlavou poslal balón do sítě. Poločas skončil plichtou a ta následně vydržela jen pár minut druhého dějství. Hned v 51. minutě totiž dokonal obrat Damien Le Tallec a znovu to bylo po rohovém kopu. Obrana Caen se nepoučila z prvního gólu a tentokrát dala prostor Le Tallecovi.

Hosté pak měli dobrou možnost odskočit na rozdíl dvou branek, jenže k Lasnému se stačila vrátit obrana a zažehnala nebezpečí. Ani Montpellier se dlouho z vedení neradoval a po hodině hry se opět měnilo skóre. Fajr nádherným přímákem orazítkoval břevno a odražený balón dopravil do sítě Yacinne Bammou.

Do konce zápasu stále zbývala půlhodina a Montpellier mohl opět přetáhnout vedení na svojí stranu. V obrovské šanci ale selhal Delort, když netrefil prázdnou branku. Sedm minut před koncem zajel ostře skluzem do soupeře Hilton a sudí vytasil červenou kartu. Krátkou přesilovku Caen využít nedokázalo, Fajr ještě trefil z přímáku jen břevno, a tak utkání skončilo 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele