22. kolo
27.01.2019 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Obrana MHSC znovu neinkasovala

A protože skóroval Laborde a Baysse si dal vlastní gól, může Der Zakarianova družina slavit devátou výhru v sezoně. Naopak Caen kleslo na první nesestupovou pozici.

Domácí vystřelili pětkrát mezi tři tyče, kdežto soupeř pouze jednou. A to se pak složitě dávají góly. Během úvodního dějství to byla na Stade de la Mosson v podstatě fotbalová nuda. Šest minut po startu druhého poločasu přiletěl z pravé strany centr na zcela neobsazeného Damiena Le Talleca, jehož skvěle vychytal Brice Samba.

No jo, jenže k dorážce se dostal Gaëtan Laborde a na něho už byl brankář Caen krátký - 1:0. V závěru stejné desetiminutovky centroval pro změnu zleva Paul Lasne. Alexander Djiku chtěl míč odkopnout, jenže Paul Baysse stál přesně tam, kde stát neměl a díky nesprávně srovnanému kroku nedal svému gólmanovi pražádnou příležitost zasáhnout - 2:0.

Samba se během druhého dějství ještě párkrát zapotil. Zato Bejamin Lecomte příliš práce neměl. Výjimkou byla pouze šestasedmdesátá minuta, kdy musel čelit výživné pumelici z kopačky Yacineho Bammoua. Ve zbytku zápasu si la Paillade v poklidu hlídali vedení a soupeře nepustili do žádných větších akcí.

Na čtvrtou příčku tedy ztrácí pouhý bod. Vzhledem ke kvalitní defenzivní práci si klidně může vzít Der Zakarianův výběr brzy zpět pozici zaručující Ligu mistrů. Dalším soupeřem bude za týden Nimes Olympique. Caen bude proti Nantes hrát až v polovině února. Čtyři dny předtím se střetne ve velmi důležitém duelu s Amiens.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele