14. kolo
24.11.2018 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Dijon FCO - Girondins Bordeaux 0:0

Zápas hraný na Stade Gaston Gérard branku tentokrát neviděl. Ani domácí Dijon, ani hosté z Bordeaux se nedokázali prosadit. Ostatně ono je to složité, když za celých devadesát minut nevystřelíte mezi tři tyče.

Přitom nebýt zavedení videorozhodčího, Les Girondins by se s velkou pravděpodobností vraceli na Matmut Atlantique se třemi body, byť tedy neoprávněně získanými. Pod první trefu by se jako asistent podepsal Jaroslav Plašil. Bývalý český reprezentant našel svým přímým kopem hlavu Francoise Kamana, jenž stál bohužel v ofsajdu.

Osmý gól sezony tedy nezaznamenal. Na začátku druhého poločasu centroval Maxime Poundjé na Younousse Sankharého, jehož hlavičku vyrazil Rúnar Rúnarsson jenom k Yannu Karamohovi, jehož dorážka se zatřepetala v síti. Naneštěstí pro tým Érika Bedoueta stál předtím devětadvacetiletý senegalský útočník v ofsajdovém postavení.

Dorážka se málem ukázala býti rozhodující na druhé straně. Enzo Loiodice střílel na Costila, který letící předmět nezkrotil podle představ, ale Mehdi Abeid nebyl zastaven praporkem pomezního, ani rozhodnutím videorozhodčího, nýbrž svou vlastní nepřesností. Dijon tedy už jedenáct zápasů v řadě nevyhrál.

Přitom sezonu začal výborně třemi po sobě jdoucími tříbodovými zisky. Za týden zajíždí v tabulce zatím osmnáctá skvadra Oliviera Dall’Oglia na Stadium Municipal do Toulouse. Bordeaux doma přivítá PSG, přičemž u toho opět bude i Francois Kamano, jehož čekání na gól se tedy po výborném úvodu zase o něco protáhne.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele