15. kolo
01.12.2018 20:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - Montpellier HSC 1:2

Před týdnem slavilo Monako důležité vítězství v Caen, ovšem po zápase s Montpellierem je tam, kde bylo. Knížata doma znovu prohrála, přestože ještě devět minut před koncem vedla, a nadále zůstávají v sestupovém pásmu. HSC už díky výhře 2:1 poskočilo na druhé místo tabulky.

Za závěr utkání domácí kouč Thierry Henry své svěřence rozhodně nepochválí. Monako dlouho drželo nadějný výsledek a pomalu to vypadalo, že po Caen zvítězí podruhé v řadě, jenže branky Labordeho a Škuletiće vše změnily.

Monaku se na poslední chvíli uzdravily některé opory a první poločas byl v jeho podání víceméně povedený. Na stadionu Luise II sice dlouho žádná gólovka k vidění nebyla, ale před koncem poločasu předvedli domácí rychlý kontr, který sám založil a zakončil Yuri Tielemans. Před šestnáctkou si akorát vyměnil balón s Henrichsem a pak přesně mířenou střelou k tyči rozradostnil domácí příznivce i trenéra Henryho.

Tomu mohl vykouzlit ještě větší úsměv na rtech Golovin, kdyby po změně stran nenapálil jen břevno Lecomteho branky. Jak moc musela ruského záložníka neproměněná šance na konci utkání mrzet. Montpellier začal být směrem dopředu také nepříjemný, ale Monako si s jeho ofenzívou dlouho vědělo rady. Nápor HSC ale rostl, devět minut před koncem odcentroval Delort a Gaëtan Laborde hlavou srovnal na 1:1. A ze strany hostů to nebylo všechno. V 86. minutě se Petar Škuletić dostal před Jemersona a překonal i Benaglia, čímž završil obrat. Monako ztratilo dobře rozehraný zápas a po další porážce se jeho krize znovu prohloubila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele