19. kolo
22.12.2018 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Marseille doháněla bod až v poslední desetiminutovce

OM herně znovu nepřesvědčil. Opět se ukázalo, že jakmile musí dohánět náskok soupeře, vkrádá se postupně na kopačky hráčů nervozita. Tady naštěstí dokázal Bouna Sarr vyrovnat, což kouče SCO Stéphana Moulina hrubě nepotěšilo.

Marseille v poslední době marně hledala formu, což vyústilo v sedm porážek z deseti zápasů. A do toho přišla v týdnu prohra se Strasbourgem v rámci Coupe de la Ligue. Florian Thauvin se sice vrátil do sestavy, ale zařazení Kostase Mitrogloua se Rudimu Garciovi příliš nevydařilo. Směrem dopředu to od jeho svěřenců nebylo ono a defenziva působila nejistě.

Angers bylo sice bez tří hráčů obvyklé základní sestavy, ale snažilo se hrát. První střelu si ve 12. minutě připsal na konto Jeff Reine-Adélaïde. Steve Mandanda si situaci pohlídal. Pierrick Capelle potom pálil z nějakých osmnácti metrů a celek z přístavního města zachránila tyč. V první půli se to nejpodstatnější odehrálo až v šestatřicáté minutě.

Při centru Abdoulayeho Bamby z pravé strany obrana nepochopitelně zaspala, čímž umožnila Stéphanu Bahokenovi vcelku nerušené zakončení hlavou na přední tyč - 1:0. Kouč hostujícího celku poslal do ofenzivy čerstvé síly, avšak byl to Steve Mandanda, kdo si nadále nemohl stěžovat na nedostatek práce.

Jeho zákroky proti Angelovi Fulginimu a Reine-Adélaïdemu se ukázaly býti velice důležité. Florian Thauvin pak deset minut před koncem připravil výbornou pozici pro Lucase Ocampose, jehož volej si s přesností nepotykal. Teprve druhá přihrávka letošního mistra světa přinesla týmu ovoce. Před bránou totiž našla Bounu Sarra, který hrudníkem dopravil míč na místo určení - 1:1. Více pozoruhodného se na Stade Raymond Kopa neodehrálo.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele