36. kolo
11.05.2019 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Utkání mezi Amiens a Toulouse nepřineslo žádného šťastného střelce

Bezbranková remíza pro žádný z klubu nic neřeší. Oba se nadále nacházejí v situaci, kdy nutně potřebují bodovat. Pravda, k udržení chybí druhému zmíněnému jen malinkatý krůček, nicméně výhry Caen a Dijonu na klidu před zbývajícími dvěma koly rozhodně nepřidaly.

První šance byla na Stade de la Licorne k vidění už v 6. minutě. Hlavička Khaleda Adeóna byla však až příliš nepřesná na to, aby Maura Goicoecheu jakkoli vystrašila. To Sehrou Guirassy byl při své šanci důraznější, ale na uruguayského gólmana, který zaskakoval za zraněnou jedničku Baptisteho Reyneta, stejně nevyzrál.

TFC si vypracovalo dobrou příležitost po půl hodině. Mathieu Dossevi našel Issiagu Syllu, jehož hlavičku pokryl Régis Gurtner. Max Gradel pak ztroskotal na Bakaye Dibassym, takže sudí Letexier poslal oba týmy do šaten za stejného stavu, jaký svítil na ukazateli skóre už před úvodním hvizdem do píšťalky.

Do druhé půle naskočil íránský reprezentant Saman Ghoddos, což obraně téfécé rozhodně neudělalo radost. Nejprve se ovšem o slovo přihlásil Jimmy Durmaz, až do osmapadesáté minuty prakticky neviditelný. Jeho střele ke Gurtnerovi ani nedoputovala, jelikož byla cestou sražena na roh. Za deset minut centroval od rohového praporku Ghoddos a lehce zmatený Kelvin Amian si málem dal vlastní gól. Goicoecheu i celé Toulouse zachránila od pohromy branková konstrukce.

V osmasedmdesáté minutě se zase dostal do centra dění Durmaz, leč balon na místo určení opět nedoputoval, protože jej do bezpečí pomohl odklidit Emil Krafth. V závěrečné desetiminutovce se v dobré pozici ocitnul Sehrou Guirassy. Nicméně zakončoval jenom do boční sítě. Amiens za týden čeká velice důležité klání s Monakem a v posledním kole se střetne s posledním Guingampem. Družina Alaina Casanovy narazí na Marseille a Dijon.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele