10. kolo
21.10.2017 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - Lille OSC 1:0

Tomáš Koubek si v brance fotbalistů Rennes připsal první čisté konto a měl tak velký podíl na výhře svého celku nad Lille. Domácí se dokázali prosadit hned z kraje zápasu, když se trefil Bourigeaud. Hosté žádnou odpověď nenašli a v závěru zápasu přišli o vyloučeného Mendyla.

V Rennes se nemuselo na první branku čekat dlouho. Domácím stačilo osm minut, aby poprvé překonalo defenzívu předposledního celku Ligue 1. Maouassa poslal do šestnáctky přízemní centr, který nabíhající Bourigeaud dostal za záda Maignana. Pro Rennes to byl skvělý začátek, ale nedá se říci,že by měl nějakou trvalejší převahu. Lille hrálo vyrovnaně a ve 25.minutě zazdil obrovskou příležitost Pépé, jenž zblízka napálil balón mimo Koubkovu branku.

Zbytek poločasu byl spíše ve znamení nepřeností, žádný z týmů si čistou gólovku nevypracoval a bohužel pro diváky, kteří si našli cestu na stadion v Roazhon Parku to pokračovalo i po změně stran. Na jeho začátku sáhlo Lille hned k dvojímu střídání, ale zamýšlený impuls hostům příliš nevyšel. Koubek žádnou zapeklitější situaci řešit nemusel.

Lille si v závěru jistě brousilo zuby na vyrovnání, ale Hamza Mendyl u rohového praporku zbytečně ostře zajel do Traorého a nic než červenou kartu od sudího vidět nemohl. Oslabené Lille už Rennes vzdorovat nedokázalo a opět prohrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele