16. kolo
03.12.2017 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Montpellier HSC - Olympique Marseille 1:1

Montpellier zase nedostal gól ze hry. Ale Marseille veze domů remízu díky proměněnému pokutovému kopu.

Hosté začali aktivněji, nicméně první střelu si na konto připsal v 9. minutě Stéphane Sessegnon. Steve Mandanda byl ale pozorný. V devětadvacáté minutě už to ale neplatilo. Giovanni Sio našel na levé straně Jérome Rousillona, jehož centr byl zblokován obráncem zpět k Siovi, který se do balonu pěkně položil, aby ho s přispěním brankáře dostal do sítě - 1:0.

V ten moment to vypadalo s šancemi na tříbodový zisk pro skvadru Michela Der Zakariana hodně nadějně. Přeci jen dvě trefy neinkasovala od srpnového střetnutí s Dijonem! V závěru poločasu ovšem střílel Morgan Sanson, jenž do Marseille přestoupil právě z Montpellieru. Jeho pokus údajně zastavil rukou Hilton, jenž naopak v roce 2011 přišel z přístavního města hrát za MHSC.

Exekuce poměrně přísně nařízeného pokutového kopu se ujal Florian Thauvin a i když Benjamin Lecomte vystihnul směr, na míč nedosáhnul - 1:1. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se hosté dostali do nebezpečného zakončení akorát jednou. Valére Germain si však vylámal zuby na vynikajicím brankáři.

V 87. minutě přišel na hřiště Salomon Sambia. Hned si stoupnul k rozehrávce přímého kopu a posadil ho na hlavu Souleymaneho Camary. Vypadalo to na vítězný gól, jenže rozhodčí se po dlouhé diskuzi usnesli, že v ofsajdu stojící Hilton zasahoval svou snahou do hry více, než by bylo záhodno a branka tedy ke škodě La Paillade nemohla platit.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele