2. kolo
12.08.2017 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - Olympique Marseille 0:1

Dlouho to vypadalo, že diváci na stadionu La Beaujoure gólově ostrouhají, ale nakonec bezgólový výsledek odmítl Lucas Ocampos. Jeho branka pár minut před koncem znamenala další vítězství Marseille a naopak další čekání Claudia Ranieriho na první body v sezoně.

Marseille byla před zápasem favoritem, ale domácí její útočné choutky dlouho drželi na úzdě. Pravda, v počátku zápasu měli hosté velkou příležitost, když Thauvin pronikl domácí obranou a Anguiss donutil Tatarusanua k velmi dobrému zákroku.

Nantes místo ofenzivního snažení muselo řešit vlastní problémy se sestavou. Už ve 12. minutě odstoupil zraněný Rongier a za chvíli ho doprovodil i Bammou. To byla pro Claudia Ranieriho velká komplikace. Marseille dál držela balón a ve 34. minutě předvedl další parádní zákrok rumunský brankář Tatarusanu, jenž se vytáhl proti hlavičce Germaina.

Nantes si první větší příležitost vypracovalo až po změně stran, Lima odvedl dobrou práci, Diego Carlos pohotově zakončoval a neméně pohotový byl i zákrok Mandandy. Po hodině hry se dostal na hřiště Lucas Ocampos a to se nakonec ukázalo být klíčovým. V 78. minutě měl na kopačce další šanci Thauvin, dokonce se dokázal gólově prosadit, avšak branka nebyla pro ofsajd uznána. Nantes drželo nerozhodný výsledek až do 86. minuty, kdy opět zazlobil Thauvin a po jeho centru se nejlépe zorientoval v šestnáctce Lucas Ocampos.

Domácí ve zbývajících pár minutách sahali po vyrovnání, ale Mandandu zachránila horní tyč a Thomasson těsně netrefil. Nantes tak podruhé prohrálo, naopak Marseille zvítězila i ve druhém zápase a je stoprocentní.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele