4. kolo
27.08.2017 21:00 CET
6 : 1
(4:0)

Reportáž

AS Monaco - Olympique Marseille 6:1

Panečku, to byla kanonáda! Zápasu Monaka s Marseille se predikovala mnohem vyrovnanější partie, než která se nakonec na stadionu Louise II. odehrála. Domácí Knížata zesměšnila Marseille už v prvním poločase čtyřmi brankami, aby nakonec zvítězila hrozivým skóre 6:1.

Marseille se před sezonou výrazně posílila, aby mohla konkurovat nejlepším, tedy Paříži a obhájci trofeje Monaku. Jak je ale vidno, i to bylo málo. Pravdou je, že hostům se začátek utkání vůbec nepovedl, na Lamarův centr do šestnáctky nikdo z Marseille nereagoval a Kamil Glik uklidil balón tyči. Obrana Marseille si dávala hodně na čas a než se stačila vzpamatovat z prvního gólu, mohl přijít druhý. Tentokrát byl sám před Mandandou Diakhaby a brankář OM si připsal dobrý zákrok. Jeho defenzíva ale dál předváděla hrůzostrašný výkon, i když je pravda, že Fabinhův pád přes Amaviho byl hodně ochotný. Co na plat, Monako zahrávalo penaltu a Falcao ranou doprostřed zvýšil na 2:0. Kolumbijský ostrostřelec se ve 34. minutě prosadil podruhé, když hlavou ještě usměrnil Diakhabyho hlavičku.

Monako si s Marseille dělalo co chtělo a není divu, že ještě do poločasu to bylo 4:0. Kamil Glik těsně před koncem hlavičkoval nad a hned další akci uklidil do prázdné branky Diakhaby. Hosté se přihlásili o slovo až ve druhém poločase, ale s ranou Sansona neměl Subašič problémy. Stejně si pak zblízka poradil i s Thauvinem. Na 5:0 zvyšoval v 68. minutě Djibril Sidibé a znovu byla obrana Marseille totálně nečinná.

Čtvrthodinu před koncem se hostům podařil alespoň čestný úspěch. Thauvin chtěl na levém křídle nejspíše střílet, rána mu nevyšla, ale na zadní tyči byl v náběhu Rémy Cabella, od kterého skončil balón v síti. Poslední slovo mělo přeci jenom Monako. Po faulu Jorgeho následovala další penalta a Fabinho zvýšil na konečných 6:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

TIP- domácí dají 2 a více golu, a zárovven vyhrají o 2 a více golu .

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele