29. kolo
11.03.2017 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - Dijon FCO 1:1

Rennes před vlastními fanoušky nedokázalo porazit ani o záchranu usilující Dijon a na své teprve druhé vítězství po zimní přestávce stále čeká. A to přitom alespoň bod musel zachraňovat ve druhém poločase náhradník Wesley Saïd, kterému se podařilo zareagovat na přesný zásah Júlia Tavarese ze závěru prvního dějství.

Domácí nemají daleko k tomu, aby se v poslední čtvrtině sezóny poprali o evropské poháry. Jenže bez tříbodových výsledků se s takovou možností mohou prostě rozloučit. Nyní z toho byla zase jen plichta, už celkově jedenáctá, a tolik jich na svém kontě nemá v tuhle chvíli žádný celek z dvacetičlenného pelotonu Ligue 1.

První poločas dopadl lépe pro hosty, kteří se tři minuty před obrátkou ujali vedení. Rohový kop rozehráli nakrátko, Haddadi měl dostatek času, aby vyprodukoval co nejpřesnější centr, a ten pak hlavou zužitkoval Júlio Tavares. To přitom mohlo být pro SRFC ještě hůře, kdyby v nastavení nezabránil vlastní brance Bensebainiho brankář Costil.

Konečné vyrovnání na řadu přišlo zhruba po hodině hry. Sio na levé straně uvolnil rozeběhnutého Mubeleho, ten se dostal do složitého úhlu, a tak gólmana Reyneta překonat nedokázal. Nicméně od jeho rukavic se míč odrazil přesně do cesty dorážejícího Saïda, který velmi snadno zavěsil do zcela odkryté brány.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele