28. kolo
04.03.2017 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Metz - Stade Rennes 1:1

Na Stade Saint-Symphorien se v duelu domácích Mét s Rennes body dělily. Domácí sice ovládli první poločas pozdní brankou Diabatého, ovšem v závěru zápasu srovnal na konečných 1:1 Saïd.

V prvním poločase měli větší převahu domácí, ale dlouho se vůbec čekalo na větší příležitost. Po půlhodině hry hlavičkoval po centru z leva Diabaté a hosté si museli oddechnout, neboť pokus zamířil těsně nad. I druhé nebezpečí domácích přišlo ze vzdušného prostoru. K hlavičce se tentokrát propracoval Diagné a Costilovi v brance Rennes pomohla horní tyčka! Méty si za svojí aktivitu zasloužily branku. Ta přišla v nastaveném čase prvního poločasu a to po obrovské hrubce Gnagnona, který doslova namazal Diabatému do úprku. Útočník Mét dlouho vedl balón, ale nakonec přesně vypálil a otevřel skóre utkání.

Hosté si v prvním poločase nic nevytvořili, a pokud chtěli pomýšlet na bodový zisk, museli výrazně přidat. Hned po změně stran měl obrovskou šanci na vyrovnání Mubele, ale Didillon předvedl výtečný zákrok a nepříjemný pokus vyrazil. Po hodině hry zase mohl zvýšit na rozdíl dvou branek Diabaté, obligátně ze vzduchu ale nezakončil důrazně. Diabaté měl vůbec smůlu, také v 68. minutě měl hned dvě vyložené příležitosti, avšak vedení Mét nenavýšil.

Domácí to muselo mrzet, protože to byly velké příležitosti. Místo druhé branky začalo v jejich pokutovém území přituhovat. Po Diakhabyho hlavičce se vytasil s neuvěřitelným zákrokem Didillon a hlavičku Gnagna odvrátil na brankové čáře dobře postavený obránce. Méty si ale koledovaly a hosté nakonec v 90. minutě zaslouženě vyrovnali. Didillon si sice připsal další těžký zákrok, ale balón se dostal jen k Saïdovi, který nezazmatkoval a uklidil balón do sítě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele