8. kolo
01.10.2016 20:00 CET
0 : 7
(0:3)

Reportáž

FC Metz - AS Monaco 0:7

Krutý debakl utrpěl nováček ligy z Mét, a to navíc ještě před domácími fanoušky. Monako bylo jednoznačně nad jeho síly, přitom v tabulce oba celky dělily před vzájemným soubojem pouhé tři body. Klub z Azurového pobřeží rozhodl o svém hladkém vítězství prakticky už v první půli, v té druhé ovšem svůj gólostroj nezastavil a přidal na své konto ještě další čtyři zásahy.

Uběhlo jen sedm minut na časomíře a už se ASM dočkal své první vstřelené branky. Brankář Didillon společně s obráncem Falettem zazmatkovali ve vlastním pokutovém území, čehož ihned využil dobře postavený Lemar, jenž míč umístil pohodlně do poloprázdné branky. Pro hostujícího záložníka to byla v této sezóně třetí trefa ve francouzské nejvyšší soutěži.

O pár chvil později Lemar rozehrával slušně přímý volný kop, do kýženého prostoru mezi třemi tyčemi ovšem nezamířil. Ve 23. minutě už hosté přidali druhý zásah, když na hranici pokutového území předvedli výbornou kombinaci, Joao Moutinho přistrčil míč Germainovi, jenž parádním pokusem k tyči překonal marně se natahujícího Didillona.

Šest minut před přestávkou se na střeleckou listinu zapsal též Bernardo Silva, kterému balón v šestnáctce chytře přenechal Guido Carrillo a Portugalec bez problémů překonal Didillona. Zkraje druhého dějství sice musel Subašič zasahovat proti Doukourého zakončení, jinak však měli hosté průběžný stav plně pod kontrolou.

Po hodině hry Méty dohrávaly o deseti hráčích, neboť Doukourého ostrý zákrok na N'Dorama vyhodnotil rozhodčí Buquet jako surovou hru, takže následovala červená karta. Velmi záhy Monako využilo tuhle přesilovku. V 68. minutě Cohade srazil ve vápně Germaina a nařízený pokutový kop proměnil bez nějakého většího zdržování Fabinho.

Pověstného bůra zasadil svému soupeři Guido Carrillo v 72. minutě. Z pravé strany ho svým centrem našel Bernardo Silva, snadnou kličkou se pak Argentinec zbavil obránce Biševace a Didillon následně zase na střelu nedosáhl. V 83. minutě Guido Carrillo ve skluzu zařídil šestý monacký gól, minutu před koncem se prosadil ještě Boschilia, a to velmi drzým obloučkem.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pánové z Mét , již 3 krát ze 7 zápasu jste vyhráli vypsaní jako outsider- nechte toho.

Reagovat
smazaný uživatel

No proto, stačí pohrozit a jde to .

Reagovat
smazaný uživatel

1-o

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ,aby.

Reagovat
smazaný uživatel

FERO2, BĚŽ RADĚJI SPÁT , SEŠ NA SRAČKY.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem opsaný los z kickeru, celé kolo i to následující, obrácené domácí - host, proto ta 1. reakce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele