24. kolo
08.02.2017 19:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Lorient - Toulouse FC 1:1

Hráči Lorientu nedokázali navázat na předchozí dvě vítězství a tentokráte ve vloženém 24. kole získali bod výsledku 1:1. Hosté z Toulouse se dostali do vedení v polovině prvního dějství, ovšem domácí dokázali po hodině hry srovnat a ve zbývajícím průběhu se diváci žádné branky již nedočkali. Lorient je v tabulce stále na posledním dvacátém místě s dvaadvaceti body o skóre za konkurenční Bastií, hostům patří desáté místo se třiceti body.

Toulouse využilo hned své první vážnější akce a už ve 24. minutě šlo do vedení, když svůj druhý gól v druhém zápase za hostující výběr vsítil Andy Delort. Ten po přihrávce od Treja přesprintoval na levém křídle bránícího Peybernese a poté obstřelil z hranice brankového území padajícího brankáře Lecomteho, míč usměrnil přesně ke vzdálenější tyči. "Les Pitchounes" mohli zvýšit své vedení krátce po půl hodině hry.

Domácí defenzíva znovu zaspala a z dobré pozice zakončoval Braithwaite, jehož tečovaný pokus zastavila až pravá tyč. Stejný hráč byl ještě blíže ke skórování minutu před poločasovou přestávkou. Braithwaite obdržel míč do středu hřiště a pak v náběhu přehodil vyběhnutého Lecomteho, jenže vracející se Peybernes napravil předchozí zaváhání a míč odkopl do bezpečí zhruba půl metru před brankovou čarou.

Ihned po změně stran zaváhal hostující brankář Lafont a neodhadl trajektorii centru z pravého křídla, balón nakonec orazítkoval břevno. V 51. minutě po další ze série hrubek obrany Lorientu utekl na pravém křídle Jean a vybídl ke skórování Treja, jenž z jasné gólové možnosti minul prostor tří tyčí. "Les Merlus" z ničeho nic vyrovnali přesně po odehrané hodině, počtvrté v letošním ročníku Ligue 1 skóroval Sylvain Marveaux.

Třicetiletý rodák z Martiniku využil výborné akce na levé straně a následné zpětné přihrávky od Aliadiéreho, vzápětí mířil po zemi přesně ke vzdálenější tyči a střelou z deseti metrů poslal míč do sítě hezkým "angličanem". V 79. minutě mohl zařídit obrat Mvuemba, jehož tvrdou ránu z hranice šestnáctky vyrazil brilantní Lafont jednoruč před sebe. O šest minut později si Lecomte poradil s technickou ranou Braithwaiteho. A když ve třetí nastavené minutě po závaru v pokutovému území zakročil na poslední chvíli Lafont, tak se výsledek už nezměnil.

Autor: Viktor Sandev / ligue1.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele