19. kolo
21.12.2016 20:50 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Dijon FCO - Toulouse FC 2:0

Venku je to ze strany Toulouse i nadále velká tragédie. Všudy všeho na půdách soupeřů vstřelilo jen čtyři góly, a tohle mizerné číslo nevylepšilo ani u nováčka v Dijonu, od nějž navíc inkasovalo dvakrát. S takovými výsledky zkrátka hosté na pohárovou Evropu myslet nemůžou. Domácí mimochodem zvítězili vůbec poprvé od konce října.

Devět kol v řadě. Tak dlouho čekal klub z Burgundska, jenž skončil po podzimu v tabulce na patnácté příčce jen díky lepšímu skóre oproti osmnáctým Métám, na tříbodový výsledek, který před jarní částí notně oživil naděje na záchranu. Ta je pochopitelně jeho prvořadým cílem. O branky se ve druhém poločase postarali Júlio Tavares a Pierre Melou.

První poločas příliš šancí, a to na obou stranách, opravdu moc nenabídl. Rušno bylo snad jen po rohovém kopu TFC, kdy si Abeid srazil balón málem do vlastní brány, avšak břevno Reynetovy brány bylo naštěstí pro DCFO proti. Domácí následně zvládli vstup do druhého dějství, a radovali se pak z konečného úspěchu.

Tavares se v pokutovém území snažil propracovat k centru, svedl souboj s Yagem, a počínání toulouského obránce vyhodnotil sudí Letexier jako provinění se proti fotbalovým pravidlům. Udělil faulujícímu hráči žlutou kartu a nařídil penaltu. Sám Tavares se chopil příležitosti a z bílého puntíku neměl absolutně žádný problém.

Sotva se hosté oklepali z téhle první rány, už brankář Lafont lovil míč ze své sítě podruhé. Tenhle moment pak mužstvo od řeky Garonny definitivně srazil na kolena. Abeidova pumelice skončila ještě na břevně, nicméně míč se odrazil k nohám úplně volného Pierra Meloua, a ten poté snadno zakončoval.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele