32. kolo
08.04.2017 20:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Stade Rennes 3:0

Poprvé od začátku února se podařilo Nancy naplno bodovat, a to přitom během uplynulých devíti kol získalo jen jeden bod. S Rennes si poradilo až nečekaně snadno, rozdílovou branku zařídil Maurice Dalé a po něm se dvakrát trefil rovněž Issiar Dia. Bretaňský celek předvedl v ofenzívě mizerný výkon a přišel o svou pětizápasovou sérii neporazitelnosti.

Vzhledem k tomu, jakou formu svěřenci trenéra Pabla Correy měli v uplynulých dvou měsících, a že za 810 minut dokázali vsítit pouhé tři branky, se takový konečný výsledek spíše neočekával. I vzájemná střetnutí hovořila spíše proti klubu z Lotrinska, který s Rennes prohrál celkově čtyřikrát z posledních pěti případů.

To, že se hosté ani tentokráte nedočkají svého prvního venkovního vítězství ani na jedenáctý pokus, ukázala vlastně už 11. minuta tohoto střetnutí. Maouassa si u lajny obhodil naivního obránce Mexera, unikl podél levé strany, přihrál pak blíže do středu, odkud nabíhající si Dalé ve skluzu snadno překonal brankáře Costila.

V podstatě vůbec poprvé SRFC výrazněji zahrozil až těsně po přestávce, zpoza vápna opravdu velmi hezky napřáhl Mubele, nicméně jeho povedenou ránu mířící pod břevno vytěsnil reflexivně nad gólman N'Dy Assembé. Na druhé straně naopak o chvilku později hlavou navýšil náskok Dia po rohovém kopu Maouassy.

Bezmoc renneského mužstva pak naplnil Dia ještě jednou, to si totiž naběhl na dlouhý pas Cabaca a elegantním obloučkem přehodil Costila. Ten mohl lomit rukama vlastně ještě předtím, než balón doputoval za brankovou čáru. Alespoň snížit se tři minuty před koncem snažil Saïd, nicméně N'Dy Assembé proti němu efektivně zasáhl.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele