25. kolo
07.02.2016 14:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Lille OSC - Stade Rennes 1:1

Lille vedlo, pak šlo do deseti, tak se bránilo, ale nakonec soupeř vyrovnal v tu nejméně vhodnou dobu.

Jako první se v 18. minutě přihlásil svým volejem o slovo Sofiane Boufal. Sedmá trefa v sezoně z toho ale nebyla. S pokusy Ibrahima Amadoua a Mounira Obbadiho si zase poradil ve výborné formě chytající Benoit Costil. S Éderovou branku ze 42. minuty nemohl v podstatě vůbec nic dělat, protože hostující útočník se po Boufalově přihrávce ocitnul úplně sám na zadní tyči - 1:0.

Střelec gólu však už do druhého poločasu nenastoupil, jelikož si zranil koleno. Nastoupil za něj Yassine Benzia po pěti minutách mohl skórovat. Neskóroval. Proč? Protože Benoit Costil mu v tom dalším efektivním zákrokem zabránil. Soufiane Boufal hrál velmi dobrý zápas, jenže v rozmezí čtyř minut vyfasoval dvě žluté a musel ze hřiště.

Řada tedy byla na Rennes, jehož nový kouč Rolland Courbis potřeboval po dvou prohrách bodovat. Moc si proto v 72. minutě přál, aby střela Paul-Georgese N’Tepa skončila v síti. Gólu se dočkal až v poslední minutě řádné hrací doby. Díky tomu samému hráči zahrál ve vlastním pokutovém území Adama Soumaoro a osmnáctiletý Ousmane Dembele se z nařízené "pětky" nemýlil - 1:1.  

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele