36. kolo
30.04.2016 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - Lille OSC 0:1

Fotbalisté Lille se na půdě Lorientu oklepali z neúspěchu ve finále Coupe de la Ligue i z nepovedené dohrávky proti Angers, na Bretani zvládli úlohu favorita a díky jediné trefě Marcose Lopese se radovali z velmi cenného vítězství. Domácí nakonec mohli být též spokojení, protože porážka Remeše s Montpellierem jim určila záchranu.

I když hostům poslední dva zápasy nevyšly úplně podle představ, na hřiště Lorientu přijížděli ve velmi dobré formě. Od začátku března do půlky dubna vyhráli hned šestkrát v řadě a notně si řekli o pozice zaručující evropské poháry. Svěřenci Frédérica Antonettiho jsou nyní šestí jen bod za pátým Nice a dva za čtvrtým St. Étienne.

Les Merlus svého protivníka drželi v první půli v šachu. Dá se říci, že za zmínku snad stojí jakási pološance těsně před přestávkou, v níž se po sklepnutí od Corchiy objevil Éder, nicméně jeho střelu hravě polapil připravený brankář Lecomte. LOSC věděl, že potřebuje opravdu zabrat, aby uspěl, a do druhého dějství vstoupil hodně zostra.

Ve 47. minutě se do míče opřel Éder a Lecomte měl tentokráte velké potíže, aby míč zkrotil. O pět minut později zahrozil nůžkami Amalfitano, ani on však na skvělého Lecomteho nevyzrál. Až v 56. minutě se prosadil Marcos Lopes, který si naběhl na parádní kolmici Édera, obešel Lecomteho a pohodlně zacílil.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele