16. kolo
01.12.2015 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - Paris Saint-Germain 0:0

Hráčům PSG se nepodařilo překonat výborně chytajícího Ludovica Butella, díky čemuž si s Angers SCO rozdělili bod za remízu 0:0. Pro domácí šlo nepochybně o vítaný výsledek, neboť je i po tomto kole udrží v čele tabulky.

Úřadující šampion měl už od začátku více ze hry, přestože hvězdný Zlatan Ibrahimović zůstal sedět pouze na lavičce. Už v 6 minutě trefil po Di Maríově rohu hlavou břevno Cavani. O sedm minut později se snažil skórovat Serge Aurier, jenž brankář SCO byl znovu proti. Po půl hodině hry se do balonu opřel Ángel Di María, jenže za Butellovými zády zazvonila pravá tyč.

Svěřenci kouče Moulina se osmělili až před závěrem prvního poločasu. Jmenovitě to byli Romain Thomas a Cheikh N’Doye. Ten samý hráč přinutil k famóznímu zákroku Kevina Trappa a kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby byl býval Arnold Bouka Moutou ve výborné pozici ještě nehledal své spoluhráče, ale zakončoval.

Rovněž ve druhém poločase to zkoušel Lucas, ale jeho volej nakonec nebyl vůbec nebezpečný. I obránce Maxwell se hnal dopředu, leč také neúspěšně. A pak proti Butellovi neuspěl ani napodruhé Cavani. Teprve v 72 minutě přišel na hřiště Zlatan a nějakých deset minut poté střílel z přímého kopu, balon se odrazil od zdi k Adrienu Rabiotovi, jenže hádejte, kdo proti němu skvěle zakročil ... Ano, Ludovic Butelle.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 2

PSG

Reagovat
waran852

1:4 psg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele