7. kolo
23.09.2014 21:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - Toulouse FC 0:3

Toulouse zabralo a po velice dobrém výkonu porazilo Rennes, které podruhé za sebou prohrálo 0:3.

První branka přišla na pořad dne ve 42. minutě. Adrien Regattin předvedl kvalitní práci s míčem a vybídl ke skórování Alexandara Pešiće, který nabídkou nepohrdl - 0:1. Po necelé hodině hry centroval do vápna Marcel Tisserand. Tongo Doumbia se položil do míče hlavou a trefil tyč. Jenže od ní se kulatý předmět odrazil k Fallou Diagnemu a od něho nechtíc putoval za brankovou čáru. Vlastní gól byl na světě - 0:2.

O snížení se vzápětí pokoušel Paul-Georges N’Tep, jenže ke škodě domácích neuspěl. Něco málo po hodině hry tak zase přišla řada na TFC. Znovu předvedl dobré vedení míče Regattin. Tentokrát však nevyzval ke skórování Pešiće, nýbrž Wissama Ben Yeddera, který si balon nejprve zpracoval, a pak jej poslal neomylně do sítě - 0:3.

Pro francouzského útočníka s tuniskými kořeny to byla už čtvrtá branka v sezoně. Další už v zápase nepřidal. Mohl se o ní však postarat jeho spoluhráč Dragos Grigore, jenže Benoit Costil si tentokrát poradil. Toulouse tak podruhé za sebou vstřelilo tři branky, ovšem po divoké remíze s dramatickým závěrem, kterou svěřenci Alaina Casanovy sehráli v minulém kole proti Caen, z toho byla výhra. Výhra, která TFC poslala na provizorní sedmou příčku.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
eden_h

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Rennes určitě neprohraje - 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele