31. kolo
04.04.2015 20:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

FC Lorient - Stade Rennes 0:3

Stade Rennes po vynikajícím výkonu vyloupilo lorientský Stade du Moustoir, díky čemuž poskočilo do horní poloviny tabulky, zatímco hosté budou mít ve zbývajících sedmi kolech ještě co dělat, aby nesestoupili.

První branka přišla na pořad dne, resp tedy večera, po necelých dvaceti minutách hry. Paul-Georges N’Tep rozehrával přímý kop a obránce Mexer jej přízemní hlavičkou zužitkoval ve prospěch týmu Philippa Montaniera - 0:1. Následně Benoita Costila svým protiútokem pozlobili Jordan Ayew a Lamine Koné. Ovšem rozhodně ne tolik, jako zpětná hlavička spoluhráče Sylvaina Armanda.

Těsně před pauzou však už kapitán Rennes mířil hlavou na tu správnou branku. Stalo se tak po rohovém kopu Pedra Henriqueho a Benjamin Lecomte se mohl jen ohlédnout - 0:2. Pro čtyřiatřicetiletého obránce to byla první branka po předloňském příchodu z PSG. Do druhé půle tedy jeho tým vstupoval s dvougólovým náskokem.

S dvougólovým náskokem, jenž se v 50. minutě změnil v třígólový. Paul-Georges N’Tep předběhl na levé straně hřiště Lamineho Gassamu a následně přihrál na hranici vápna Abdoulayemu Doucourému, jenž placírkou překonal Lecomteho - 0:3. Teprve potom se domácí probrali, jenže v rozhodujících momentech si nevedli zrovna přesvědčivě.

Po hodině hry mohl snížit Benjamin Jeannot, jenže Costil jej vychytal. O deset minut později poslal Gianni Bruno výborný centr Ayewovi, ale ten jej nezpracoval. A když už sám Bruno Costila překonal, zastavila jeho střelu tyčka. A to znamená, že - na rozdíl od svého soupeře - má Stade Rennes setrvání v Ligue 1 už víceméně jisté.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele