28. kolo
08.03.2015 14:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - FC Lorient 2:0

V St. Étienne rozhodně doufají, že povinné vítězství nad Lorientem mužstvu pomůže odrazit se zpátky k těm výsledkům, jaké získávalo před několika týdny. Hosté naopak prohráli už podruhé v řadě, dokonce nevstřelili opět ani branku, a zůstali na sedmnácté příčce jen dva body vzdáleni od sestupového pásma.

Ačkoli na papíře vypadá výsledek vlastně jednoznačně, nebylo tomu tak úplně přesně. Dá se říci, že až v tu chvíli, kdy Les Merlus hráli o deseti, neboť se po druhé žluté kartě nechal vyloučit N'Dong, se ASSE gólově prosadil. V 75. minutě skóroval Yohan Mollo, v 90. minutě pak Max Gradel.

Mollo přitom na hřiště přišel za nevýrazného Erdinca jen čtyři minuty před svou slávou. S ním se hra St. Étienne během pár okamžiků rozhodně zlepšila. Domácí záložník pak napřáhl za vápnem a jeho pokus se od nešťastníka Mostefy odrazil do branky. Gólman Lecomte už na změnu směru reagovat nedokázal.

Co se hodnocení celého utkání týče, byli svěřenci Christopheho Galtiera přece jenom lepším mužstvem, na druhou stranu je třeba říci, že Lorient velmi pozorně bránil. Ve 33. minutě mohl skórovat Hamouma, jenže jeho hlavičku skvěle zlikvidoval Lecomte, v 66. minutě si po přihrávce Hamoumy neporadil v koncovce na bližší tyči Clément.

V 72. minutě byli domácí gólu ještě blíže, jenže Perrinova dělovka z voleje skončila na břevně. Po Mollově trefě se již hosté vrátit do utkání nedokázali, gólman Ruffier mohl zůstat mezi třemi tyčemi úplně v pohodě. V 90. minutě pak pojistil Les Verts tři body Gradel, který osamocený u druhé tyčky využil přihrávky Hamoumy.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 Evropa volá

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele