26. kolo
23.02.2013 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Toulouse FC 0:0

Ani jednu střelu na branku nevyprodukovali domácí borci, kteří tak nemohli čekat nic jiného než maximálně remízu. Jenže ono ani Toulouse neprokázalo jindy svůj talent směrem dopředu, takže bezbrankový stav byl tím nejlogičtějším vyústěním. Nejednalo se přesto o tak nudné utkání, jak na první pohled můžou napovědět statistiky.

Pravda, že TFC sice poměrně více zaměstnávalo soupeřova brankáře Penneteaua, přesto díky Sanchezovým dvěma povedeným střelám, která však skončily jen mimo, bylo VAFC třem bodům asi o něco blížeji. Na druhé straně se neujala Hermachova rána, která skončila mimo, ani akrobatické zakončení Tabanoua, jež zlikvidoval Penneteau.

Nejprve zahrozili domácí, když Pujol vyslal do běhu Sancheze, ten ovšem vypálil jen mimo. Penneteau se naopak již musel činit vůči hlavičce Capoueho, nebyla ale nijak nebezpečná, Tabanou poté nezamířil přesně. Sanchez byl aktivní i nadále, vyslal ho Gomis, jenže i v tomhle případě selhal v koncovce.

Ani po přestávce toho oba týmy moc nepředvedly. Hermach z první střílel jen vedle brány, Didot poté svým pasem našel Tabanoua, ale fantasticky zakročil Penneteau. Hermach zahrozil ještě jednou, valencienneského gólmana však svou ránou z dálky nepřekvapil. V poslední šanci zápasu byl Regattin, jenž naběhl do vápna, avšak Penneteaua nepřekonal.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele