36. kolo
11.05.2013 20:00 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Valenciennes FC - Stade Rennes 4:1

Rennes sice ve Valenciennes vedlo, ale nakonec se muselo smířit s drtivou porážkou 1:4. Antonettiho svěřenci, kteří dohrávali v devíti, tak mají hodně o čem přemýšlet..

Skóre otevřel po půlhodině hry Jonathan Pitroipa, jenže Maoru Meliksonovi netrvalo k vyrovnání dlouho, a po pauze začalo pro hosty pravé peklo. Nejprve byli během šesti minut posláni pod sprchy postupně Dimitri Foulquier a John Boye, následně pak domácí nabídnutou přesilovku využili brankami Lindsaye Roseho, Kennyho Laly a José Saeze. Les Athéniens se tak bodově dotáhli na svého soupeře a přeskočili jej díky lepšímu skóre.

Na první náznak akce museli diváci čekat celých 19 minut; tak dlouho totiž trvalo, než si jako první z brankářů sáhl na míč Nicolas Penneteau. Féretovu ránu z přímého kopu však bez problémů zkrotil. Hosté tak museli ještě chvíli počkat - krátce nato se však už radovali, poté, co Pitroipa využil poziční chyby Roseho, udělal si místo ve vápně a famózní střelou propálil domácího gólmana.

Už po osmi minutách však bylo vyrovnáno - Danicův nebezpečný přímý kop ještě tečoval Melikson, a Costil nebyl schopen adekvátně zareagovat. Po hodině hry pak dostal druhou žlutou kartu Foulquier, a o další chvíli později jej následoval s přímou červenou Boye - a dvojnásobná přesilovka nakonec rozhodla.

Nejprve si druhou asistenci večera připsal Danic, jehož roh na bližší tyč usměrnil za Costila šikovný Rose; to Valenciennes pochopitelně nabilo energií, a výsledkem byly další dvě trefy, když Lala prokázal nečekané střelecké schopnosti a chytře přeloboval hostujícího gólmana, a debakl dovršila trefa Saeze z nastaveného času.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Rennes velká marodka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele