7. kolo
30.09.2012 14:00 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Olympique Marseille 4:1

Valenciennes brutálním způsobem ukončilo vítěznou šňůru hrdé Marseille. Klub z přístavního města na severu Francie prohrál drtivě 1:4, přesto však zůstává s tříbodovým náskokem první.

Les Athéniens se už po půlhodině hry dostali do pohodlného dvoubrankového vedení zásluhou Gaëla Danice a Anthony Le Talleca, a s demolicí pokračovali i nadále, když si po delší době vybral slabší okamžik Steve Mandanda. Jeho zákrok, po němž skončil míč na kopačkách Kadira, kterému stačilo pouze doklepávat do brány, zřejmě fanoušky hostí definitivně přesvědčil, že dnes to zkrátka nepůjde.

Le Tallec následně přidal ještě druhý gól, načež Phocéens zareagovali alespoň snižujícím gólem Jordana Ayewa z nastaveného času. Dnes se na Stade du Hainault zkrátka hrálo podle domácích not, což potvrdil už po 16 minutách Danic, když střelou z přímého kopu vymetl pavučinu Mandandovy branky. Ve 34. minutě už to bylo 2:0: Danic oklamal bránícího Roda Fanniho a vtrhl do vápna, kde už stačilo pouze předložit míč Le Tallecovi k jednoduchému doklepnutí.

O pouhých pět minut později přišel Mandandův okamžik. Míč, který se k němu snášel, byl tak jednoduchý, že je každý brankář sbírá naprosto rutinně; francouzský reprezentant jej však odevzal Kadirovi, kterému nedělalo problém dorážet. Hostující gólman se trochu revanšoval po hodině hry, kdy dobrým zákrokem překazil radost Le Tallecovi.

Ale pouhé tři minuté poté už inkasoval počtvrté, když Le Tallec tentokrát po výtečném Kadirově pasu uspěl. Marseille se už zmohla pouze na kosmetickou úpravu skóre, kterou zařídil z voleje mladší z bratrů Ayewů.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá sa až 30.9 o 14:00.....

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, tiket v <>

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že jsem to nestihl dát na tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smiesne ako vypustili zapas hlavne ten 3 gol !neviem co si mam otom mysliet ale aby bolo 5:0 na rohy pre mara v 30 min 3:0 pre val divne :)

Reagovat
patrikhm

Tady si vsadili Křetínského albánci, že to skončí 4:1 a vyšlo jim to, Křetínský je za vodou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele