8. kolo
06.10.2012 20:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Toulouse uhrálo s Valenciennes nakonec remízu

V poslední minutě se prosadil Adrien Regattin a zařídil tak svému Toulouse alespoň bod z utkání s Valenciennes. A to i přesto, že hosté již po čtvrt hodině utkání vedli o dvě branky.

Valenciennes zařídil již ve dvanácté minutě vedení Foued Kadir, o tři minuty později určil stav již na 2:0 záložník Carlos Sánchez. Domácí se nicméně dokázali do utkání vrátit, dvanáct minut po změně stran se letos již pošesté prosadil Wissam Ben Yedder, zasloužený vyrovnávací gól pak přišel až v minutě devadesáté, šťastným střelcem byl Adrien Regattin.

Toulouse se po tomto výsledku usadilo na sedmé pozici, jeho dnešnímu soupeři patří příčka osmá. První příležitost dnešního zápasu měli domácí fotbalisté, volej Francka Tabanoua se však nakonec odrazil od tyčky zpět do pole. Nicméně po tomto slibném začátku se vše obrátilo proti Toulouse.

Etienne Capoueovi ukradl balon Carlos Sanchez, ten pokračoval směrem k soupeřově brance a následně našel volného Foeuda Kadira. Alžírský útočník ve dvanácté minutě poslal míč zblízka bez větších problémů do brány - 0:1.

A sám Sanchez se dostal na střeleckou listinu o tři minuty později - a vinit se opět mohli pouze domácí fotbalisté. Gólman Ali Ahamada si záhadně nedokázal poradit se Sachezovým přímým kopem z třiceti metrů, jenž tak nakonec skončil v síti - 0:2.

Hosté se následně hnali do útoku - ještě před koncem prvního poločasu se do zakončení prodral aktivní Wissam Ben Yedder, jemuž ve skórování zabránil pouze skvělý zákrok gólmana Penneteaua. I ve druhém poločase pokračovali hráči Toulouse v ofenzivním pojetí hry, hned zkraje druhého dějství střílel Capoue. I tu však zlikvidoval Penneteau.

Domácí se dočkali v 57. minutě. Capoueho rohový kop prodloužil Franck Tabanou na Wissama Ben Yeddera, jenž hlavičkou poslal míč do horního růžku branky - 1:2. Toulouse se nadále hnalo za vyrovnáním, další šanci promarnil opět Ben Yedder, jemuž tentokrát do dobré pozice nahrál Moussa Sissoko.

Fialoví se prosadili konečně v 90. minutě. Střídajícího Regattina oslovil chytrou přihrávkou Emmanuel Riviere, mladý útočník si seběhl do středu pokutového území a tvrdou ranou určil konečný stav na 2:2.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele