38. kolo
26.05.2013 21:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Toulouse FC - Montpellier HSC 2:0

Souboj dvou celků ze středu tabulky nakonec vyzněl lépe pro domácí, kteří ovšem ani díky těmto třem bodům nepředstihli v tabulce svého soupeře. Zůstali alespoň v její horní polovině a sezónu dokončili na desátém místě. Montpellierský kouč René Girard naopak na závěr svého působení v klubu zaznamenal porážku.

Vše přitom bylo rozhodnuto už po dvanácti minutách hry, ve kterých se dvakrát trefil muž utkání Wissam Ben Yedder. V 5. minutě po pasu od Tabanoua obešel gólmana Jourdrena a zakončoval do prázdné branky, o sedm minut později si zpracoval přihrávku Rabiota a pravačkou navýšil účet.

Hosté se chtěli z této úvodní destrukci vzpamatovat, a tak se Cabella snažil skórovat z přímého kopu, po něm také i Estrada, ale prvně jmenovaný zamířil jen nad branku a druhý zase orazítkoval tyčku. Na druhé straně naopak selhal v koncovce úplně volný Tabanou, jehož ale brilantně vychytal Jourdren.

Na začátku druhé půle měl dobrou šanci Estrada, střílel ale jen vedle. Toulouse jinak i ve druhé části tohoto utkání vypadalo nebezpečněji, HSCM měl i velký kus štěstí, že již více neinkasoval. Ben Yedder nejprve poslal z rohového kopu balón na Tabanoua, Jourdren si ovšem celkem v klidu poradil.

Braatenova rána už Jourdrena přece jenom o hodně více protáhla, i přesto míč za brankovou čárou neskončil. V 70. minutě se také zapotil gólman Ali Ahamada, Cabellův tvrdý pokus měl totiž potřebné parametry, aby zápas zdramatizoval. V závěru se ještě z voleje mohl prosadit Braaten, avšak Jourdren opět vyrazil.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele