33. kolo
21.04.2013 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - FC Lorient 0:1

Toulouse po prohře 0:1 možná definitivně ztratilo naději zabojovat ještě o evropské poháry a pravděpodobně mu po konci sezóny bude patřit pouze klidný střed tabulky. Hosté naopak navázali na úterní úspěch v Coupe de France proti St. Étienne, v lize zvítězili podruhé v řadě a můžou ještě zaútočit na pátou pozici.

Bylo vidět, že jsou svěřenci kouče Christiana Gourcuffa přece jenom v o něco větší pohodě. Po celý zápas si tvořili více gólových možností, TFC prakticky jen vyčkával na nějakou tu šanci jít směrem dopředu. Nejprve v 8. minutě zahrozil Corgnet, kterého uvolnil Aliadiére, střela ovšem byla zablokována do zámezí.

Domácí v první půli vystrčili poprvé růžky zhruba po půlhodině hry. Aurier přihrál do dobré pozice Sirieixovi, jehož pěknou ránu následně musel polapit gólman Audard. Z první pětačtyřicetiminutovky to bylo vlastně vše, druhé dějství bylo určitě o poznání zajímavější. V 51. minutě zasahoval zase Audard vůči Ben Yedderovi.

Do zakončení se podařilo dostat také Regattinovi, i tomhle případě však zasáhl hostující muž v rukavicích. Jediná branka utkání padla třináct minut před koncem. V 77. minutě bylo před brankou Audarda hodně rušno, následně se do protiútoku prohnal Aliadiére, který pak před brankářem Blondelem nezaváhal.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele