12. kolo
10.11.2012 20:00 CET
2 : 4
(1:2)

Reportáž

Toulouse FC - AC Ajaccio 2:4

Toulouse mohlo dnes zaútočit na první místo, ale po překvapivé domácí porážce s Ajacciem se místo toho propadlo hlouběji do středu tabulky. Hrdinou utkání se stal Chahir Belghazouani, autor dvou branek Korsičanů.

Domácí kouč Alain Casanova žádal od hráčů odpověď na prohraný zápas v Bordeaux a radovat se mohl už po čtyřech minutách, kdy si míč do vlastní sítě srazil Anthony Lippini; góly Sammaritana a Belghazouaniho však znamenaly poločasové vedení outsidera. Na 1:3 zvyšoval po obrátce Sigamary Diarra, a přestože Aymen Abdennour dokázal vykřesat naději, Belghazouaniho druhý gól ji definitivně pohřbil.

Ideální start do utkání v podání Toulouse zajistil nešťastník Lippini, který poslal Didotův centr za záda vlastního gólmana. Les Violets si však vedení dlouho neužili a o 11 minut později už bylo vyrovnáno - Ali Ahamada sice vyrazil Eduardovu střelu, ale pouze do cesty číhajícímu Sammaritanovi, který se z dorážky nemýlil.

Ahamada sice potom pěkným zákrokem vyrazil střelu Belghazouaniho, ale napodruhé se proti témuž hráči dopustil pořádné hrubky - krátce po půlhodině hry totiž nebyl schopný zakopnout míč do bezpečí, a franczouský mládežnický reprezentant takovou nečekanou šancí samozřejmě nepohrdl.

Toulouse se snažilo vyrovnat ještě před půlí prostřednictím Wissama Ben Yeddera, jehož dobrý volej musel blokovat Yoann Poulard, a v této snaze po pauze pokračovali Didot a Franck Tabanou; Ochoa byl však bezchybný. Naopak na druhé straně se opět předvedl ďábelský Belghazouani, který vybídl Diarru k jednoduchému zakončení, a bylo to už o dvě branky.

V 72. minutě pak sice Abdennour ideálně využil zmatků v Ochoově pokutovém území a stáhl náskok hostů na jediný gól, ale závěr zápasu patřil opět Belghazouanimu, který převzal přihrávku od Ricarda Fatyho a prostřelil bezmocného Ahamadu počtvrté.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele