28. kolo
08.03.2013 20:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Stade Rennes - AS Saint-Étienne 2:2

Rennes se nepodařilo stáhnout náskok na svého soupeře v boji o evropské poháry a po remíze 2:2 zůstává jen na osmém místě. Les Verts naopak prodloužili svou neporazitelnost v roce 2013 na další zápas, přitom se opět mohli spolehnout na své opory Molla s Aubameyangem, kteří dokázali dvakrát odpovědět na vedení Antonettiho družiny.

Do zápasu lépe vstoupli domácí, už v 5. minutě Boye zacílil přesně po pasu od Féreta, avšak gól nemohl být uznán pro faul ghanského obránce na brankáře Ruffiera. Na druhé straně mohl zaúřadovat Aubameyang, nicméně po skvělé práci Molla nedokázal překonat fantastického gólmana Costila.

Po čtvrthodině hry byl blízko blizoučko změně skóre Pitroipa, jenž se na křídle dokázal zbavit i brankáře Ruffiera, avšak na brankové čáře zasáhl včas vracející se Bayal Sall. Aubameyang jinak pokračoval v aktivitě směrem dopředu, málem potrestal chybu gólmana Costila, který zaváhal po rohovém kopu, následné zakončení ale nebylo přesné.

Těsně před přestávkou se na hřišti začaly dít věci. Nejprve si Erdinc našel volný prostor ve vápně St. Étienne, kam mu nacentroval Pitroipa, Turek však hlavičkoval jen do Costila. Rennese se nakonec ujalo vedení jen o chvilku později, jakmile Danzé dorazil hlavičkou Boyeho střelu po rohovém kopu Féreta.

O minutu později, ještě než se oba týmy uchýlily do kabin, však bylo srovnáno. Aubameyang sice dlouhý pas nezpracoval, podařilo se to ovšem Mollovi, jenž nádhernou střelou z první překonal bezmocného Costila. V 51. minutě SRFC vsítil svou druhou branku, Pitroipa předal míč Féretovi, jenž lobem krásně zamířil za záda Ruffiera.

Antonettiho svěřenci mohli navýšit náskok záhy, jenže Féret s Danzém z dobrých pozic stříleli jen vedle. V 65. minutě tak ASSE zařídil alespoň remízu Aubameyang. Pro gabunského útočníka to byla mimochodem osmá trefa z posledních sedmi zápasů. V této situaci mu parádně namazal Mollo a Costil byl poté v bráně na jeho pokus krátký.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

ASSE parádní jízda. Že by konečně už to letos to tažení vyšlo?

Proč né? LM by byla bomba

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele