37. kolo
18.05.2013 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Stade Rennes - AC Ajaccio 1:1

Ajaccio se pořád musí strachovat o prvoligovou příslušnost, vlastně má ale po remíze 1:1 v Rennes záchranu na devadesát devět procent zajištěnou. V Ligue 1 rozhoduje o pořadí týmů skóre, které má daleko lepší než osmnácté Troyes, jenž na něj ztrácí tři body. Domácí si jinak za uplynulých devět kol připsali na své konto teprve čtvrtý bod.

Snově vstoupili hosté do tohoto utkání, už v 6. minutě Diawara skóroval z bezprostřední blízkosti. Hra Rennes byla od té chvíle hodně mdlá a první větší šanci si vytvořilo až po půlhodině hry. Erdinc si dobře zpracoval balón, levačkou ovšem z první napálil smolně jen tyčku Ochoovy svatyně.

Kdyby na druhé straně Mutu proměnil svou velkou možnost, těžko by se soupeř oklepával. A ten nakonec udeřil v nastavení prvního poločasu. Moreira poslal přesný centr na hlavu Erdinca, který zařídil Ajacciu nepříjemný gól do šatny. Ve druhé půli nejprve zahrozil Mutu, z blízkosti však trefil jen brankáře Costila.

Domácí kouč Frédéric Antonetti nemohl být s předváděným fotbalem spokojený, na konečný hvizd rozhodčího Cailleuxe čekal jako na smilování. Jeho svěřenci totiž vážněji zahrozili prakticky jednou jedinkrát, a to když Makoun zamířil jen vedle. Alespoň pozitivní zprávou pro SRFC je jeho posun z dvanácté na jedenáctou příčku.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele