28. kolo
09.03.2013 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Stade Brestois - Toulouse FC 0:1

Fotbalisté Brestu nenavázali na skvěle odehraná poslední tři kola, ani na svou dobrou bilanci z domácího prostředí, a po třech zápasech bez porážky, okořeněných o poslední uhranou remízu s Lyonem, podlehli Toulouse nejtěsnějším možným rozdílem. O osudu utkání rozhodl Adrien Rabiot v závěru prvního poločasu.

Ve 3. minutě mohl skórovat Raspentino, kterého vyslal do parádní pozice Lesoimier, avšak gólman Ali Ahamada skvěle zasáhl proti následné přízemní střele. Na druhé straně hrozilo Toulouse přece jenom o dost častěji, Didot třeba parádně uvolnil Tabanoua a ten z šestnáctky z blízkosti napálil jen Thébauxe.

Další skvělý pas vymyslel Ben Basat, naběhl si na něj Regattin, rovněž ale svým pokusem zpoza vápna nedokázal vyzrát na Thébauxe. Až nakonec domácí gólman kapituloval ve 45. minutě. Rabiot si dokázal poradit s předáním míče od Tabanoua a levačkou zároveň vsítil vůbec svůj první gól v Ligue 1.

Brest byl ve druhé půli aktivnější, přece jenom to byl on, kdo potřeboval útočit, vyrovnat se mu ovšem nepodařilo. V 55. minutě Ayité přihrál dobře na Grougiho, ten však poté napálil jen boční síť. Touré byl následně branky ještě blížeji, ovšem po spolupráci s Gueyem z voleje zamířil jen kousek vedle.

V 83. minutě měli domácí poslední možnost na zvrat v utkání, když Coulibalyho centr zpracoval Mendy, v koncovce ovšem nebyl tak úspěšný, a střela tak skončila jen nad bránou. TFC získalo dobré tři body pro případný boj o evropské poháry, SB29 má i přes prohru dvoubodový náskok na sestupové pásmo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

z poslednich tri zapasu Toulouse si tipoval 2x 3:0 a pokazde to byla remiza... takze tady abych se pripravil na jednicku co?

Reagovat
smazaný uživatel

To zas nee

Reagovat
smazaný uživatel

kirzíííva

Reagovat
smazaný uživatel

*kurzíííva

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ééééé.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele