5. kolo
14.09.2012 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

PSG přehrálo Toulouse a nadále drží ligovou neporazitelnost

Ambiciózní celek se po slabším začátku pomalu rozjíždí a po vítězství v Lille dokázal udolat také Toulouse. Paris Saint-Germain tak ani na pátý pokus nepoznalo hořkost porážky a drží se v závěsu za vedoucí dvojicí Marseille - Lyon.

Favorizovaní Pařížané začali podle očekávání aktivněji, drželi kulatý nesmysl na svých kopačkách a pomalu utahovali pověstný zámek. Hned záhy se mohli po spolupráci Pastoreho s Ibrahimovičem ujmout vedení, avšak druhý jmenovaný na Ali Ahamadu recept nenašel!

Také hosté doposud drželi neporazitelnost (včetně Paříže společně s dalšími třemi týmy) a rozhodně neplánovali se vzdát bez boje: Ben Yedder natáhl zpoza vápna, povedenou ránu však Sirigu za svá záda nepustil.

Sedm minut před odchodem na poločasovou přestávku se však svěřenci Carla Ancelottiho dočkali zaslouženého vedení. Veratti vysunul přesným pasem za obranu Pastoreho a šikovný středopolař už následně neměl potíže zavěsit - 1:0.

Krátce po změně stran mohl po přihrávce od Ibrahimoviče zvýšit na dvoubrankový rozdíl Menez, jeho střelu z úhlu ovšem strážce hostující svatyně pohodlně kryl. Pastore byl opět mozkem většiny pařížských akcí a po jedné z nich mohl zřejmě definitivně rozhodnout švédský kanonýr, ani jemu se však nevedlo o nic lépe a na Ahamadu nevyzrál.

Jediné vážnější nebezpečí Le Tefece znamenal Ben Yedder, ale podobně jako před přestávkou si na italského brankáře v domácím dresu nepřišel. Dvacet minut před koncem bylo jasno: balón se po ose Menez - Pastore - Veratti dostal okamžitě k Ibrahimovičovi, jenž už tentokráte potvrdil své kvality a bezchybně poslal míč na místo určení - 2:0. Radost Alexe ze třetí branky pak za minutu dvanáct vymazal pohotový Capoue.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip : 3:0

Přání : 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

PSG se zacina davat dohromady a proti pomernem fotbalovym Toulouse se jim bude hrat dobre, hoste navic maji problemy se strilenim golu coz je dalsi plus pro domaci tip: 4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele