33. kolo
21.04.2013 21:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - OGC Nice 3:0

Stále blíž k titulu. Fotbalisté PSG nezaskočilo ani o evropské poháry bojující Nice, které v Parku princů skolili bez větších problémů 3:0. Rozdíl mezi pařížským klubem a druhou Marseille je už devítibodový. Hosty zřejmě definitivně zlomila proměněná penalta Ibrahimovice ze druhé půle, na kterou už nezareagovali.

K sedmdesátému bodu do tabulky Ligue 1 vkročili Pařížané tou správnou nohou už po deseti minutách hry. Už v 5. minutě přitom trefil Ibrahimovic břevno, skórovat se ale nakonec podařilo až Ménezovi. Pastore si naběhl na pas Ibrahimovice, zasekl míč v pravou chvíli, takže Ospina byl mimo hru, a spoluhráč pak střílel do odkryté svatyně.

Ve 27. minutě mohli domácí vést již o dvě branky, Ménez se totiž chopil dalšího zakončení z voleje, nicméně pro tenhle případ byl Ospina dobře připravený. Na druhé straně byl naopak blízko vyrovnání Digard. Ten vypálil opravdu povedenou přízemní střelu, kterou až na druhý pokus zlikvidoval brankář Sirigu.

PSG byl jinak na hřišti i po přestávce lepším týmem, stále si však dlouhou dobu ne a ne pojistit jednogólový náskok. Povedlo se až v 65. minutě. Ospina si totiž ve vlastní šestnáctce špatně předkopl míč, čehož málem využil Lavezzi. Toho hostující gólman skluzem podrazil, za což byl vyloučen, a ještě byl nařízený pokutový kop.

Náhradník Delle sice vystihl směr Ibrahimovicova pokusu k pravé tyčce, na míč ovšem nedosáhl, takže Ancelottiho družina vedla již 2:0. Delle se pak v 80. minutě vytáhl i při další šanci Ibrahimovice, jehož vychytal tváří v tvář. Dvě minuty před koncem přidal třetí branku Chantome, jenž byl na konci celé akce po přihrávce Matuidiho.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

http://rutube.ru/video/b80731eeb43478bd52a84020dfab3951/

Docela úsměvnej zápas....Zlatan dostal cucáka od protihráče, Ospina zase vtipně napravoval svojí chybu za červenou + penaltu. No a jinak zasloužená výhra PSG

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele