7. kolo
29.09.2012 17:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - FC Sochaux 2:0

Útočník Kevin Gámeiro dostal od Carla Ancelottiho poprvé v sezóně velkou důvěru a nastoupil hned od začátku. Italskému stratégovi se odvděčil, jak nejlépe mohl. A zároveň mu pořádně zamotal hlavu, jelikož ukázal, jak kvalitní hráč je. Postaral se totiž o obě branky zápasu a díky nim prodloužil čekání Sochaux na vítězství v Parku princů.

To už v Paříži čeká na tříbodový výsledek 22 let a počkat si bude muset minimálně do roku 2013. Domácí si připsali již své páté vítězství v řadě a posunuli se v tabulce na druhé místo za vedoucí Marseille. Už po jedenácti minutách se Gameiro trefil poprvé, jakmile ho skvěle uvolnil Pastore, a pařížský útočník pak neměl problém prostřelit gólmana Pouplina.

FCSM sice mohlo vyrovnat o pár chvil později, s pokusem Bakambua si však poradil mezi třemi tyčemi Sirigu. Ve 33. minutě Gameiro přidal druhou trefu utkání. Ibrahimovič uvolnil na levé straně Maxwella, ten pak nacentroval na volného spoluhráče, jenž z blízkosti ani tentokráte nezaváhal v koncovce.

Ještě jednou však do přestávky zazlobilo i Sochaux. To když napřáhl zpoza vápna Contout, Sirigu byl ale v bráně i v tomto případě velkou jistotou. Ancelottiho svěřenci si ve druhém dějství pohodlný náskok hlídali. Vsítit branku mohl také Ibrahimovič, jenže po hodině hry zamířil pouze nad bránu.

Gameiro měl rovněž blízko hattricku. Dostal se do dvou gólových příležitostí, avšak nejprve Ibrahimovičův pas usměrnil těsně vedle a následnou střelu z první u bližší tyčky zlikvidoval Pouplin. Hosté se bohužel pro ně nezmohli již na jedinou vážnější možnost, z čehož měl určitě radost především brankář Sirigu, jenže nemusel řešit téměř vůbec nic.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

PSG bude znova uradovat a spusti kanonadu 6:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 (Ibrahimovič 2 góly, z toho 1 z penalty)

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

len pomaly, 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

16:0

Reagovat
Slejdy

jojo

Reagovat
Rox

Poločas NULA

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakoniec pohodova vyhra 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

V jakým hrálo PSG rozestavění, když hrál i Ibra i Gameiro?

Mohli by to takhle hrát dál?

Reagovat
smazaný uživatel

V grafice to vypadá takhle http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/262944_10151464442963298_1211457931_n.jpg. Asi by i mohli, minule hrál místo Gameira na tom samým místě Menéz a hrál dost vysoko. Takže proč nedat dva typický útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/sport/psg-vs-sochaux-20-match-highlights-JFkPk8BnOf6TQ9jZ

Kevin Gameiro se předvedl jako velmi dobrý zakončovatel...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele