16. kolo
09.12.2012 17:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Olympique Marseille - FC Lorient 0:3

V nemalé krizi se nyní nacházejí fotbalisté Marseille, kteří odmítli alespoň do nedělního večera postup na první příčku. Před týdnem doma inkasovali čtyři branky od Lyonu, teď to proti ne příliš úspěšně hrajícímu Lorientu nebylo o nic lepší. Ostudnou porážku Olympiqueu zařídila trojice Aliadiére, Corgnet a Monnet-Paquet.

Domácí přitom do utkání nevstoupili špatnou nohou. Už v 7. minutě se do šance dostával Rémy, jehož střelu z voleje však dokázal polapit gólman Audard. Lorient ovšem po celou první půli působil o něco živějším dojmem a sedm minut před jejím koncem se nakonec dočkal vedoucí trefy.

Třicátá osmá minuta byla možná klíčová pro celé utkání. Kaboré v šestnáctce srazil Aliadiéreho, za což obdržel žlutou kartu. A protože to byla jeho druhá během první pětačtyřicetiminutovky, museli domácí od té doby dohrávat v deseti. Nařízený pokutový kop pak sám Aliadiére proměnil.

Do druhého poločasu vstoupila Marseille, která ve čtvrtek selhala i v Limassolu v rámci Evropské ligy, nejhůře, jak mohla. Ve 47. minutě totiž Traoré perfektně využil faktu, že se soupeřova obrana uchýlila k jakémusi prosincovému spánku, naservíroval balón pro Corgneta, jenž zamířil přesně pod víko. I nadále byli Les Merlus lepším týmem.

Po hodině hry měl další velkou možnost Monnet-Paquet, Mandanda si s ní ovšem dokázal poradit. O osm minut později však potřetí kapituloval a to nenechalo klidnými některé příznivce OM, kteří začínali odcházet ze Stade Vélodrome. Aliadiére připravil parádně pozici pro Monnet-Paqueta a ten již v koncovce neselhal.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele