6. kolo
21.09.2012 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Montpellier HSC - AS Saint-Étienne 1:1

Mizérie mistra Montpellieru pokračuje. Po neúspěšném zápase Ligy mistrů s Arsenalem si před domácím publikem nespravil chuť ani proti St. Étienne, se kterým jen remizoval 1:1. Klub se tak krčí po šesti kolech až na patnáctém místě tabulky s jedinou výhrou na kontě proti Sochaux. Les Verts si připsali vůbec svůj první nerozhodný výsledek.

Domácí fanoušci si mysleli, že už je jejich miláčci konečně potěší výhrou. Marně. Zápas byl od začátku až do konce hodně vyrovnaný, statistiky v počtu střel na branku byly naprosto totožné. Montpellier byl sice více u míče, St. Étienne zase vyhrálo na rohové kopy. První branku stačil ještě do poločasu vsítit Aubameyang a poslal hosty do vedení, vyrovnat se podařilo dvacet minut před koncem Camarovi.

S první vážnější střelou přišel v 6. minutě st. étiennský Lemoine, zablokoval jí ovšem dobře Yanga-Mbiwa. HSCM odpověděl Mounierovým pokusem, s ním si ale nakonec v pohodě poradil Ruffier. Blíže k brance byl už ve 35. minutě hostující Nicolita, jehož musel zase likvidovat na brankové čáře až Yanga-Mbiwa.

Les Verts zvýšili v závěru prvního dějství tlak a minutu před koncem po Hamoumově přihrávce trefil Aubameyang tyčku. Hosté se nakonec prosadili ve třetí minutě nastavení. Gradel dobře zapracoval na levé straně, svým pasem našel Aubameyanga, jenž už se konečně proti brankáři Jourdrenovi prosadil.

I do druhého poločasu vstoupilo lépe St. Étienne. Jourdren musel zasahovat proti hlavičce Hamoumy i proti voleji Gradela. V 66. minutě zkoušel domácího gólmana překonat podruhé Aubameyang, avšak i s jeho lobem si Jourdren poradil a držel šance svého týmu stále na úspěšné linii.

V 70. minutě naopak z blízkosti z malého vápna vyrovnal Camara, jemuž na gól nahrál hezkou přihrávkou dozadu Cabella. V závěru mohl ještě strhnout vítězství na stranu ASSE Brandao, ale po rohovém kopu Aubameyanga mířil hlavou jen trestuhodně vedle. Ostatně on i v Marseille podobné příležitosti často zahazoval.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Domacim chybi pohoda i herni kvalita, navic budou unaveni... 0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele