22. kolo
26.01.2013 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Évian Thonon Gaillard - AC Ajaccio 1:1

Évian a Ajaccio se rozešli nic neřešící remízou, která ani jednomu ze soupeřů v boji o záchranu příliš nepomáhá. Brankového úspěchu se dočkali Dennis Oliech a Daniel Wass. Oba celky tak nevyhrály už pět zápasů v řadě..

Domácí tým vstoupil do utkání aktivněji a v první půli ovládal hru, ale ani jedna z vytvořených šancí neskončila v síti; s nepořízenou tak skončili Miloš Ninković i Wass. Paradoxně to tak byli nakonec Korsičané, kdo se ještě před poločasem dostal do vedení: obránce Ebert Betao byl nachytán na hruškách, jeho poziční chyby využil Johan Cavalli a nahrál před branku Oliechovi, kterému tak stačilo doklepávat - 0:1.

Keňský forvard, který přišel teprve před necelým týdnem z Auxerre, se ukázal jako velmi platná posila - jeho další kombinace s Cavallim, už po přestávce, dala vzniknout finální přihrávce na Benjamina Andrého; mladý záložník byl sice v ideální pozici a dostal se ke střele, ale Bertrand Laquaït v domácí bráně odolal.

Spravedlivou remízu nakonec zařídil Wass v 53. minutě. Útok po křídle vedl Olivier Sorlin, který se dostal do útočné třetiny a nacentroval před dánského univerzála; ten se tak ocitnul úplně sám před Guillerme Ochoou a k úspěchu mu stačilo pouze trknout hlavou míč za jeho záda - 1:1.

Oba celky měly ještě (neúspěšné) šance na vítězství - Ochoa v 64. minutě zlikvidoval akrobatický pokus Ninkoviće, na druhé straně se 16 minut před koncem se svojí střelou možná příliš unáhlil hvězdný Adrian Mutu. Ani jeden z brankářů však už další kus do své sítě nepustil.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele