14. kolo
23.11.2012 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Valenciennes FC 1:0

Minimálně do sobotního odpoledne má Ligue 1 nového a trochu nečekaného lídra. Romain Hamouma svou jedinou trefou utkání ze 73. minuty vystřílel St. Étienne tři body v předehrávce 14. kola nad aktuálně šestým Valenciennes, díky nimž se posunul před dosud první Lyon zásluhou lepšího skóre.

Domácí tak nakonec potvrdili roli mírného favorita a svou sérii neporazitelnosti prodloužili už na devět zápasů. V zápase byli přece jenom o něco lepším mužstvem a nakonec zaslouženě zvítězili. Rozhodující asistenci přitom zařídil Renaud Cohade, hájící ještě loni právě barvy VAFC.

Nejprve zahrozil střelou z první st. étiennský Aubameyang, na druhé straně hostující Dossevi dokázal prokličkovat celou obranou soupeře, ale stejně jako jeho protihráč ani on nebyl úspěšný v koncovce, jelikož ho následně dokázal s bravurou vychytat jistý brankář Ruffier.

Dossevi byl jinak i tím, kdo velice dobře bránil, po centru od Clerca se totiž procpával do příležitosti Gradel, byl ovšem jím skvěle odzbrojen. Poté to na gólmana Penneteaua zkoušel zase aktivní Aubameyang, jenže ani on se svou střelou tentokráte prostě nepochodil.

I druhá půle nabídla několik gólových šancí, další z nich měl opět Aubameyang, který nejprve vypálil nad a poté dvakrát v rychlém sledu nechal vyniknout Penneteaua. Jediná branka utkání padla sedmnáct minut před koncem, když si Cohadeho pas vyhlédl pohodlně skórujícího Hamoumu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

oprava 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele