10. kolo
26.10.2012 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

ASSE porazilo Rennes a nadále se drží v kontaktu se špicí

Utkání na Stade Geoffroy-Guichard nabídlo podle očekávání vyrovnaný fotbal, přičemž nakonec se přece jen radovali domácí, které opět výrazně podržel Stéphane Ruffier. Štěpáni tak na Rennes rázem živí bodový náskok.

Klidný začátek domácí mužstvo evidentně uspal a po dvaceti minutách mohlo z ničeho nic udeřit na opačné straně: Erdinç vymyslel nadějnou možnost pro Féreta, tomu však vystavil důraznou stopku pohotový Ruffier!

Také zde se následně vzápětí potvrdilo známé, nejen fotbalové, rčení. Gradel narýsoval přesný centr do vápna a Aubameyang už měl před sebou snadný úkol - 1:0. Strážce domácí svatyně však byl i nadále v pozoru - Pitroipa ovšem na bývalého brankáře Monaca nevyzrál. Na druhé straně přčedvědl další skvělou individuální akci Gradel, tentokráte se rozhodl pro sólové zakončení a na Costila recept nenašel.

Krátce po změně stran už se však Štěpáni dočkali: Brandao hlavou sklepl pro Cohadeho, který svoji druhou brankou v sezóně zvýšil na 2:0. Svěřence Christophe Galtiera musel poté opětovně podržet Ruffier, jenž likvidoval další ránu Pitroipy. Zahrozili i domácí, konkrétně aktivní Aubameyang, ovšem jeho snahu znegoval pozorný Costil.

Bretaňský celek se ani s přibývajícím časem nehodlal vzdát a střídající dvojice Salif Diallo - Alessandrini udělala v defenzivní vozbě ASSE pořádný zmatek, který mohl korunovat druhý jmenovaný, avšak do cesty se mu postavil skvělý Ruffier! Naopak zvýšit mohl Hamouma, tomu se však po šikovném manévru postavilo do cesty břevno hostující branky! Už v nastavení si pak, za zákrok na Mignota, vysloužil zbytečnou červenou kartu Erdinç.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Rennes je v poslednich zapasech mnohem presvedcivejsi... takze X2 a pocitam ze za domaci se alespon Aubameyang prosadi, takze i oba gol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele