7. kolo
30.09.2012 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Stade Reims 0:0

Kossi Agassa je po dnešku v Remeši za velkého hrdinu: jeho zákroky totiž udržely na uzdě střelce domácího Saint-Étienne, a nováček si tak odváží z horké půdy na Stade Geoffroy Guichard další cenný bod do své letošní sbírky.

Na tožského brankáře si nepřišel ani Max Gradel, kterého bylo dnes plné hřiště a neúnavně rozjížděl ofenzivní akce. Les Verts byli kreativnějším a lepším týmem, ale Remeš také nezůstala úplně "potichu", a ukázat svoje kvality tak musel i druhý gólman Stéphane Ruffier.

Agassa se s klíčovým zásahem vytasil už v nastaveném čase, kdy zlikvidoval akrobatickou Brandaovu střelu a výrazně tak pomáhl protáhnout šňůru bez porážky už na pátý zápas, zatímco ASSE čeká naopak už čtyři zápasy na výhru.

Domácí začali aktivně a africká osa Gradel - Aubameyang působila od začátku problémy. Už po dvou minutách se Aubameyang dostal k zakončení, ale neuspěl. Nezadařilo se ani Guilavoguimu, který sice ze staženější pozice přeloboval Agassu, ale míč z jeho kopačky přelétl i brankovou konstrukci. Ve 27. minutě tentýž hráč využil zmatků v obraně Remeše a přiťuknul Aubameyangovi ke snadné dorážce, ale zelenou radost zchladila píšťalka sudího - ofsajd.

Remeš poprvé zahrozila až pět minut před přestávkou prostřednictvím Floyda Ayitého, ale Ruffier prokázal svoji třídu. Přestávka však nějaké snahy hostů o vyrovnání obrazu hry restartovala, a tak mohli diváci sledovat další zahozené šance Aubameyanga, stejně jako akci po ose Gradel - Lemoine. Agassa však byl skálopevný.

I přes vzrůstající tlak se tak skórovat nepodařilo; Aubameyang si dnes neobul střelecké kopačky. Na druhé straně sice trochu zahřmělo po akci Grzegorze Krychowiaka a pohotovém zákroku Ruffiera, ale vše nakonec orámoval nekompromisně pálící Brandao a hrdina zápasu Agassa.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Veselac

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele