10. kolo
27.10.2012 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Paris Saint-Germain 0:1

Svůj desátý jubilejní gól Ligue 1 v desátém kole vsítil Zlatan Ibrahimovič. Nejenže jasně vládne tabulce střelců, co je pro PSG ještě důležitější, Švédův gól byl tím jediným na půdě posledního Nancy. Domácí si na své konto připsali již svou sedmou porážku, na něm zároveň mají stále jen tři vstřelené branky.

Nancy zápasu překvapivě dominovalo na samotném začátku. Nejprve Karaboué zakombinoval s Moukandjem, jenž pravačkou orazítkoval tyčku. Další šance ASNL na sebe nenechala dlouho čekat, Karaboué tentokráte uvolnil na levém křídle krásně Haidaru, který svou technickou ránou hezky prověřil brankáře Sirigua.

První větší šanci PSG si vytvořil po půlhodině hry Sakho, na kterého krásně nacentroval Ménez, hlavičku hostujícího stopera však zlikvidoval gólman N'Dy Assembé. Následně bylo před jeho brankou ještě jednou rušno, když se Ibrahimovičův přímý kop odrazil ke Gameirovi, ale ten nakonec neuspěl v koncovce.

Ve 48. minutě hezky vypálil Ménez, jeho pokus se jen tak otřel kolem tyčky a letěl jen mimo. Na druhé straně Nancy zahrozilo ze svého typického protiútoku, jenže Manganiho levačku dokázal polapit Sirigu. Pořádně blízko gólu byl také Mollo, jehož hlavičku odvracel pryč do bezpečí až Bodmer.

Vše podstatné se odehrálo čtvrthodinu před koncem a hlavní slovo v tom zase měla švédská hvězda Ibrahimovič. Po přihrávce od Matuidiho opět využil svá kila, sílu i obratnost, dokázal ustát hned několik soubojů, srovnal si míč na levačku a k pravé tyči zacílil. V závěru ještě mohl skórovat Ménez, proti byl ovšem N'Dy Assembé.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Ibrakadabra

Reagovat
smazaný uživatel

Yes, poprvé jsem uhádl přesný výsledek se střelcem gólu

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele