34. kolo
27.04.2013 20:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Ajaccio - Montpellier HSC 2:1

Velký krok k záchraně udělalo korsické Ajaccio, které porazilo strádajícího šampiona z Montpellieru, a na sestupové pásmo má aktuálně náskok čtyř bodů. HSCM se naopak stále více vzdaluje možnost urvat evropské poháry. Hosté přitom díky Mounierovi až do 82. minuty vedli 1:0, pak se ale dokázali prosadit Delort s Oliechem.

Můžeme říci, že si Montpellier utkání prohrál sám. O celém jeho průběhu vlastně rozhodla až druhá půle, ve které se odehrálo vše podstatné. Ajaccio přitom bylo už v té první přece jenom vedení o něco blíže, ani v jedné ze tří slibných příležitostí se však gólově neprosadilo. Hodně úzko bylo domácím ve 47. minutě.

Diawara totiž ve vápně srazil pronikajícího Camaru, za což byla nejen nařízena penalta, také byl korsický stoper nucen po červené kartě odejít do šaten. K zahrání pokutového kopu se postavil Belhanda, tomu ovšem nevyšel záměr přelobovat brankáře Ochou, který tak na brankové čáře v pohodě chytil míč do rukavic.

O sedm minut později se již hosté přece jenom dokázali proti oslabenému soupeři gólově prosadit. Bedimo od středové čáry sprintoval podél levé lajny, předal míč ke druhé tyčce, kam si nabíhal Mounier, a ten sám před Ochoou nezaváhal. Ještě deset minut před koncem se zkrátka pro hosty vyvíjelo vše dobře.

Také na druhé straně se však červenalo a rovněž se kopal pokutový kop. El Kaoutari zezadu drcl do Delorteho, za což byl vyloučený, a sám faulovaný pal penaltu proměnil. V nastavení se nakonec ještě dokázal prosadit Oliech, jenž po centru Delorteho hlavou z blízkosti zařídil svému týmu důležité tři body.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele