1. kolo
06.08.2011 21:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

AC Ajaccio - Toulouse FC 0:2

Obnovená premiéra mezi francouzskou elitou Ajacciu nevyšla. Před vlastními fanoušky podlehlo ACA Toulouse 0:2. Za hosty se trefili Antoine Devaux a Paulo Machado. Ajacciu nepomohl ani gólman Guillermo Ochoa, jenž si odbyl evropský debut.

Domácí sice byli v prvním poločase mírně lepším týmem, avšak bez jakéhokoliv nebezpečí před brankou soupeře. Naopak Toulouse to zkoušelo především z protiútoků. Jeden z nich skončil ve 22. minutě rohovým kopem a Ochoa musel vyrážet nebezpečnou hlavičku Devauxe.

První poločas už pomalu mířil ke svému rozuzlení a vypadalo to na bezbrankový stav, jenže nakonec rozhodl trestný kop. Po něm si naběhl na hlavičku nebráněný Devaux a otevřel skóre.

Ajaccio se však samozřejmě nechtělo vzdát a po změně stran soupeře zatlačilo. V prvních minutách mělo ACA výhodu pěti rohových kopů v krátkém sledu, ale gól z toho nebyl. Udržet své ofenzivní snažení navíc domácí nezvládli a do šancí se opět dostávalo i Toulouse. Ochoa se vytáhl proti ráně Machada, kterou vytáhl na břevno.

Definitivní rozhodnutí o výsledku přinesla 73. minuta a střela Machady, po které už byl tentokrát Ochoa bez šance. Ajaccio už se na další odpor nezmohlo a doma prohrálo v první zápase 0:2.

Autor: Ondřej Holzman / bleacherreport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zajímavý zápas. Toulouse FC si bude chtět z neoblíbené Korsiky odvézt body, ale místní Athletic Club dobře před sezónou posílil a bude nepříjemně kousat. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto případě jasná 1:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele