17. kolo
12.12.2010 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Stade Rennes 0:0

Rennes odmítlo možnost odskočit svému soupeři z Bordeaux na rozdíl šesti bodů a dotáhnout se zároveň na špici Ligue 1. Na Stade Chaban-Delmas se udála konečná remíza 0:0, která pod slupkou skrývá celkem nezáživné střetnutí dvou celků bojující minimálně o evropské poháry. Největší příležitost spálil třináct minut před koncem hostující Dalmat.

Hrálo se jinak velmi vyrovnané utkání, které ovšem šancí nabídlo pramálo. Oba týmy měly ke vstřelení branky opravdu hodně daleko. Zatímco Bordeaux vyprodukovalo alespoň dvanáct střel, z toho tři na bránu, Rennes vypálilo jen třikrát a jen jednou se pokus vešel mezi tři tyče. Konečné číslo držení míče ale vlastně naznačuje, že bod je nakonec spravedlivým výsledkem.

Jen o čtyři procenta více měli balón na kopačkách Les Girondins. A přece jenom tahle mírnější převaha nechala vyniknout nějaké menší gólové příležitosti. První střelu na bránu vyprodukoval Ciani až ve 25. minutě, jeho hlavičku dokázal polapit brankář Douchez, i když ani nemusel, jelikož domácí bek stál v ofsajdu.

Bordeaux se pak dožadovalo penalty, do šestnáctky se totiž neohroženě vrhal Gouffran, jehož zastavila v počínání až srážka s Douchezem. Rozhodčímu Kaltovi to ale bylo jedno, hrálo se dále. Po přestávce se Douchez znovu protáhl, tentokráte se ho snažil překonat Diarra, leč neúspěšně, ani Gouffranovi se následně rozvlnit síť nepodařilo.

Cianimu se pak podařilo hlavou konečně Doucheze překonat, ovšem na brankové čáře za něj dokázal zaskočit spoluhráč M'Vila, jenž odvrátil do bezpečí. Rennes si vytvořilo vlastně jednu jedinou šanci, zato ale tu největší v zápase. V 77. minutě napálil Dalmat břevno, a ač se ještě snažil dorazit do branky hlavičkou, v počínání mu na poslední chvíli zamezil Diarra.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele