32. kolo
05.04.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - FC Lorient 0:0

Hrozba sestupu stále visí nad Toulouse, které se nedokázalo gólově prosadit proti Lorientu. Domácí tak stále zůstávají na sestupových příčkách.

První vážnější šanci měl ve 20. minutě Hautcoeur, ale domácí brankář si s jeho pokusem bez problému poradil. Toulouse zahrozilo o pár chvil později, Emana se však prosadit nedokázal. Vedení mohli na svou stranu těsně před koncem prvního poločasu strhnout domácí, ale Gignac a z následné dorážky ani Sirieix nedokázali míč dopravit do sítě.

Druhý poločas moc fotbalové krásy nepřinesl, za zmínku stojí až dění v poslední desetiminutovce. Osm minut před závěrečným hvizdem měl na hlavě gól záložník hostů Abriel, ale domácí brankář jeho šanci skvěle zneškodnil. Těsně před koncem utkání obdržel za tvrdý faul na Abriela červenou kartu hráč domácích Arribage.

Po velmi dobrém vstupu do sezóny a předních příčkách v tabulce nyní hrozí Toulouse sestup do nižší soutěže. Týmu patří 18. příčka a zisk 35 bodů, Lorient je na místě desátém.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele